Ege Postası
Geri

Ödemiş'te kursiyerlerden sergi

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında açılan resim kursu’nun yağlı boya sergisi açıldı. Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde açılan sergide 52 eser yer alıyor.
Ödemiş'te kursiyerlerden sergi
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2016 Salı 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, meclis üyesi İpek Yılmaz, resim sanatçısı Gülsün Erbil ve davetlilerin katıldığı sergi,  Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi bünyesindeki sergi salonunda açıldı. Sergide tezhip sanatı kursunun eserleri de yer aldı. Sergideki çalışmaları tek tek inceleyen Nevin Badem; “Birbirinden güzel çalışmalar yapılmış. Büyük bir uğraşlar verildiğini görüyorum. Eserlerin sahiplerini kutluyorum. Herkesin bu sergiyi görmesini diliyorum” dedi.

Ödemiş Belediyesi bünyesinde 15 yıldır açılan resim kursunda yetişkinler ve gençler olmak üzere eğitim verilmektedir. Resim öğretmeni Emine Bayındır tarafından verilen eğitimde karakalem ve yağlı boya çalışmaları yapılmaktadır. Bir hafta boyunca açık kalacak olan sergi de sadece yağlı boya resimler sergileniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası