Ege Postası
Geri

Ödemiş'te sular altında kalacak köyler için yer aranıyor!

Derebebekler ve Dereuzunyer mahalleleri için yer tespiti çalışmaları devam ediyor
Ödemiş'te sular altında kalacak köyler için yer aranıyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Nisan 2015 Salı 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş'in içme suyu ve tarımsal sulama suyu ihtiyaçlarını karşılamak üzere yapımı devam eden Üzümlü Barajı nedeniyle sular altında kalacak Derebebekler ve Dereuzunyer mahalleleri için yeni yerleşim yeri tespiti çalışmaları yapılıyor.
 
İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal başkanlığında oluşturulan heyet 13 Nisan Pazartesi günü Ödemiş’e geldi. Devlet Su İşleri İzmir Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve İl Kültür Müdürlüğü çalışanlarının bulunduğu heyete, Ödemiş Belediyesi yetkilileri ile Derebebekler ve Dereuzunyer  muhtarları eşlik etti. Heyet, baraj alanında ve çevresinde incelemeler yaptı.
 
İzmir’den gelen heyet ile birlikte çalışmalar sürdüren Ödemiş Belediyesi, vatandaşların yaşamlarını en iyi şekilde sürdürebileceği alanları tespit etme konusuna büyük önem gösteriyor.
 
Mahallelerdeki mevcut konut sayısı, nüfus ve çevredeki arazilerin durumunu göz önünde bulundurarak yerinde incelemeler yapan heyet, birkaç alternatif üzerinde çalışmalar yapacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası