Ege Postası
Geri

Ödemiş'te vefa etkinliği

İzmir'in Ödemiş Belediyesi, geçmiş zamanlarda yaşamını yitiren 6 personeli ile merhum belediye meclis üyesi anısına fidan dikimi gerçekleştirdi.
Ödemiş'te vefa etkinliği
Haberler / İzmir
4 Nisan 2018 Çarşamba 16:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi, farklı zamanlarda çalışırken vefat eden belediye personeli için fidan dikme etkinliği düzenledi. Vefat eden 6 belediye personeli ile yine merhum CHP'li Meclis Üyesi Erol Soyer anısına, Ahrandı girişinde 350 çam fidanı dikildi. Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, belediye başkan yardımcıları Şevket Akgün ve Sibel Özbudak, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, AK Parti belediye meclis üyeleri Selahattin Kundak, Abdulkadir Karaerkek ve Erdal Başer, CHP İlçe Başkanı Mehmet Birlik, CHP Meclis üyeleri Sezer Türkmenoğlu, Nazan Dönmez, Özkan Akgün ve Ali Eker, kentteki öğrenciler, belediye personeli ile etkinlikte anısına fidan dikilecek kişilerin yakınları etkinliğe katıldı.

Konuşma yapan, merhum arkadaşları anısına 350 fidan dikmek için bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Badem, "Ödemiş'e yakın bir yer olduğu için burayı tercih ettik. Vatandaşlar rahatlıkla buraya gelip pikniklerini yapsınlar diye düşündük. 7 arkadaşımız için 50 şer fidan olmak üzere toplam 350 çam fidanı diktik. Çocuklarımıza doğa ve ağaç sevgisini aşılamak için İnönü Okulu'ndan bir grup öğrenciyle birlikte bu fidanları diktik. Daha sonra öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte fidanları toprakla buluşturdular" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası