Ege Postası
Geri

Ödemiş’e yatırımlar devam ediyor

Ödemiş’in kültürel ve sosyal gelişimi konusunda girişimlerini sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile Ödemiş’teki yatırımları değerlendirdi.
Ödemiş’e yatırımlar devam ediyor
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Eylül 2016 Perşembe 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, 28 Eylül Çarşamba günü Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçedeki yatırımlar değerlendirildi. Başkan Mahmut Badem; “İlçemizin gelişimi ve Ödemişlilere en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla girişimlerimiz sonucunda kentimizde devlet yatırımlarının yapılması için çalışıyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzce ilçemize yapılacak Gençlik Merkezi konunda görüşmeler yaptık.  Kültür Merkezi’nin doğu kısmında yapılacak olan Gençlik Merkezi'nin ihale süreci devam ediyor. Gençlik Merkezi; özellikle  gençlerimizin her türlü spor aktivitelerinin yapabileceği, içinde yüzme havuzu ve halı sahanın yer aldığı dinlenme ve sosyal tesisler kompleksi şeklinde olacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası