Ege Postası
Geri

Ödemiş’te 61 park yenilendi

Ödemiş Belediyesi 61 parkta yenileme ve düzenleme yaptı. Kent merkezindeki 30 park da yaza kadar hazır hale gelecek.
Ödemiş’te 61 park yenilendi
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Şubat 2018 Çarşamba 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından birçok mahallede mevcut parkların yenilenmesi ve yenilerinin yapılması konusunda çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında 61 parkta çalışmalar tamamlanırken, 30 park da yaza kadar hazır hale gelecek.

Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, Hürriyet Mahallesi'nde İrfanlı Cami yanı ve Kırçiçek Sokak'ta, Türkmen Mahallesi'nde Kuru Sokak'ta ve Bengisu Mahallesi Kırnapçı parkında düzenleme yapıyor. Şehrin çevresini değiştirecek olan parklarda yeni nesil oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness kompleksleri yer alacak.

Cumhuriyet Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi’ni ikiye ayıran yeni istasyon ile eski istasyon arasında 30 bin metrelik alanda Ödemiş Belediyesi tarafından park düzenleme çalışması yapılıyor. Kurtuluş Caddesi'nde çalışmaları devam eden kokoreç büfelerinin bittiği yerden başlanarak demiryolu hattının iki kısmında çalışma yapılacak. Yeni yapılacak alanda  1950 metrelik bisiklet yolu, oturma alanları, yeni nesil  oyun grupları ve fitness alanlarının bulanacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası