Ege Postası
Geri

Ödüllü karikatürler İzmir'de

AYDIN Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 29'uncu Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi, İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı.
Ödüllü karikatürler İzmir'de
Haberler / İzmir
2 Nisan 2013 Salı 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Aydın Doğan Vakfı'nın geleneksel olarak düzenlediği serbest konulu karikatür yarışması geçen yıl haziran ayında Bodrum Işıl Club'da toplanan büyük jürinin değerlendirmesiyle sonuçlanmıştı. Yarışmada Türk sanatçı Doğan Arslan ile İranlı sanatçı Javad Alizadeh birinci, Sırbistan'dan Vladimir Stankovski ikinci, Polonya'dan Pawel Kuczynski ise eseriyle üçüncü olmuştu.

Ödül alan karikatürlerin yanı sıra seçici kurulun başarı ödülüne layık gördüğü eserler İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Şimdiye kadar 136 ülkeden 7 bin 800 sanatçı ve 70 bin civarında eserin katıldığı yarışmanın bu yılki en iyileri AKM'de sergilenmeye başlandı. Serginin açılışına Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı ve Aydın Doğan Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Gündüz Alpman da katıldı. Sergi 16 Nisan'a kadar AKM'de ziyaret edilebilecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası