Ege Postası
Geri

Öğrenciler, dilek ağacından beyaz eşya istedi

Esenyurt'ta özel bir ilköğretim okulunun öğrencileri, okullarının 23. kuruluş yıl dönümünde dilek ağacı etkinliği oluşturdu. Siirt'te bir ilköğretim okuluna mektup yazan öğrenciler, oradaki arkadaşlarının dileklerini göndermelerini...
Öğrenciler, dilek ağacından beyaz eşya istedi
Haberler / Güncel
5 Mayıs 2013 Pazar 17:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esenyurt'ta özel bir ilköğretim okulunun öğrencileri, okullarının 23. kuruluş yıl dönümünde dilek ağacı etkinliği oluşturdu. Siirt'te bir ilköğretim okuluna mektup yazan öğrenciler, oradaki arkadaşlarının dileklerini göndermelerini istedi. 25 öğrencinin yazdığı dileklerden ise buzdolabı, çamaşır makinesi, çocuk odası ve bulaşık makinesi gibi istekler çıktı.

Esenyurt'ta bir ilköğretim okulu kuruluşunun 23. yılında 23 etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinliklerinden bir tanesi de 'Dilek ağacı' projesi oldu. Proje kapsamında Siirt'te bir ilköğretim okulu öğrencilerinden mektupla istekte bulunmalarını istedi. Siirt'teki okul öğretmenleri ihtiyaç sahibi 25 öğrencinin mektupla isteklerini okula gönderdi. Okula gelen mektuplar açıldığında öğrencilerden bazıları; bilgisayar, futbolculardan imzalı forma ve İstanbul gezisi isterken ilginç isteklerde bulunanlarda oldu. Bunların arasında genç odası, bulaşık makinesi, buzdolabı da istendi.

Okul yöneticileri, "Sene başından beri bir grup öğrencimiz bu okuldan 25 öğrenciyle mektup arkadaşı oldular. Sonra okul öğretmenleriyle projemizi paylaşarak onlardan uygun öğrencileri belirlemelerini ve öğrencilerin dileklerini bize iletmelerini istedik. Dilekler bize ulaştığında öğrencilerimiz heyecanla dilekleri açıp okudular ve bir dilek ağacı oluşturduk. Dilekleri çiçekler halinde ağacımızın dallarına astık. Şimdi sıra geldi bu çocukların dileklerini gerçekleştirmeye. Bu noktada, büyük bir aile olduğumuzu göstererek çocuklarımızın yüzünde gülümseme çiçekleri açtıracağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası