Ege Postası
Geri

Öğrenciler soğuktan titreyip ağladı

DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katılan anaokulu öğrencileri, soğuk havada kısa kollu tişörtle bekletilince ağladı. Soğuktan titreyen minik öğrencilerin velileri okul yöneticilerine tepki gösterdi.
Öğrenciler soğuktan titreyip ağladı
Haberler / Güncel
24 Nisan 2015 Cuma 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çivril'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni hava sıcaklığının 2 derece olduğu ortamda açık havada yapıldı. Törene, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Ak Partili Gürcan Güven, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Törene saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Daha sonra Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Özcan, dünyada çocuklarına bayram hediye edilen tek ülkenin Türkiye olduğunu belirtip, "Büyük Önder Atatürk'e minnettarız" dedi.

Törende anaokulu öğrencilerinden bazıları gösteri sıralarını beklerken üşüyünce ağladı. Bazı öğrenciler gösteriye çıkmazken bazı veliler de soğuk havaya rağmen çocukların kıyafetlerinin kısa kollu ve ince olmasından dolayı okul yönetime tepki gösterdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası