Ege Postası
Geri

Öğrencilerden profesyonel sergi

Ümran Baradan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi resim ve heykel bölümü 12. sınıf öğrencileri ‘Yeni Yıla Merhaba’ sergisi açtı.
Öğrencilerden profesyonel sergi
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ocak 2013 Cuma 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Sanat Merkezi’nde Konak Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen sergiye Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Murat, öğretmen, öğrenci, aileler ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Resim bölümü öğretmenlerinin önderliğinde açılan sergide 50 adet resim ve grafik çalışması ile 15 adet heykel ve rölyef eser yer aldı.

Katkı ve destekleri nedeniyle Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür eden okul müdürü Harun Süğün, “Resim bölümü öğrencilerimizin çalışmalarını çevreyle paylaşmak ve öğrencilerimizi cesaretlendirmek amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerden birinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Öğrenci, öğretmen ve desteğini esirgemeyen Başkan Tartan’a teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası