Ege Postası
Geri

Öğrencilere su ürünlerini sevdirecek protokol

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü ile öğrencilere su ürünlerinin sevdirilmesi amaçlanıyor.
Öğrencilere su ürünlerini sevdirecek protokol
Haberler / İzmir
12 Kasım 2022 Cumartesi 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Valiliği binasında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen katıldı. Protokol çerçevesinde ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik avcılığı ve yetiştiriciliği yapılan su ürünlerinin tanıtılması ve aynı zamanda çeşitli işleme teknolojileri kullanılarak tüketilmesinin önemini anlatılacak. Ayrıca öğrencilere eğitim amaçlı animasyon, çizgi filmi gösterimi ve su ürünleri ile ilgili çeşitli konularda eğitim verilmesi, balık şenliği yapılması, yarışmaların düzenlenmesi hedefleniyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası