Ege Postası
Geri

Oksijen taşıyan TIR devrildi Aydın İzmir otobanı kapandı

AYDIN'da önündeki otomobile çarpmamak için manevra yapmak isterken dorsesi devrilen oksijen tüpü yüklü TIR'ın şoförü yaralandı. Tüplerin patlama olasılığına karşı yol, kazanın olduğu bölgede bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.
Oksijen taşıyan TIR devrildi Aydın İzmir otobanı kapandı
Haberler / 3. Sayfa
16 Aralık 2015 Çarşamba 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın'dan İzmir yönüne gitmek için otoyola giren Adnan Coşan yönetimindeki 20 AEE 51 palakalı TIR, bugün saat 11.30 sıralarında bağlantı yolunda ilerlerken, ididaya göre sürücü önündeki Bahattin Beşparmak yönetimindeki 09 ABD 93 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Bu sırada kontrolden çıkan TIR'ın oksijen tüpü yüklü 34 TP 9833 plakalı dorsesi devrildi.



Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen polis, itfaiye ve 112 ekipleri, TIR şoförü Coşan'ı şoför mahalinden çıkardı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Coşan, ayakta tedavi edildi. 



Bu sırada dorsedeki tüpler gaz kaçırmaya başladı. Bölgeye ilgili firmanın teknik ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri güvenlik tedbiri alırken olası bir patlama ve yangın ihtimali nedeniyle de yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Tır sürücüsü Adnan Coşan ve kamyonet sürücüsü Bahattin Beşharman kazayı yara almadan atlatırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



112 Acil servis ekiplerinin de olay yerinde hazır bekletildiği kazada olası bir patlama ihtimaline karşı yol tamamen trafiğe kapatıldı. Tüplerdeki gaz da görevliler tarafından boşaltıldı. Gazın boşaltılması esnasında çevreye ciddi bir gürültü ve gaz kokusu yayılırken, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası