Ege Postası
Geri

Olaylı derbinin adliye mesaisi başladı: 19'una tutuklama talebi

İzmir’deki olaylı Göztepe-Altay derbisinin ardından adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 19’u tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Olaylı derbinin adliye mesaisi başladı: 19'una tutuklama talebi
Haberler / 3. Sayfa
30 Kasım 2022 Çarşamba 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de, ertelenen Göztepe-Altay derbisine çıkan olaylar ve görüntüler damga vurmuştu. İşaret fişeği ve sisleri stattan içeri sokan, temin edip dağıtan ve bir kişinin yaralanmasına sebep olan işaret fişeğini attığı değerlendirilen şüphelilerin emniyetteki sorgusu sona erdi. Toplam 28 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler yoğun güvenlik önlemleriyle adliyeye gönderildi.

Fişeği fırlatan şüpheli: "Pişmanım"

Öte yandan Göztepe tribününe işaret fişeği fırlatarak bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan şüphelinin emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıkmış, şahsın ifadesinde, pişman olduğunu ve işaret fişeğini hedef gözeterek atmadığını söylediği öğrenilmişti. Ayrıca fişekleri sattığı tespit edilen Kemeraltı Çarşısı'ndaki iş yerine operasyon düzenlenmiş ve 7 kişinin daha gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısı 28'e yükselmişti.

19'una tutuklama talebi 

Savcılık ifadeleri tamamlanan şüphelilerden 4’ü serbest bırakılırken, 19’u tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Savcılık 5 şüpheli hakkında da adli kontrol şartlarının uygulanmasını istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası