Ege Postası
Geri

Olcay Şahan: Herkes farklı bir Altınordu izleyecek

Yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulunan Altınordu'nun teknik direktörü Olcay Şahan, "Sezon başlangıcı gayet iyi oldu. Tüm futbolcularımızın istek ve arzuları çok üst seviyede. Bu sezon herkes farklı bir Altınordu izleyecek. İzleyenler de sahada temposu, oyun zekası yüksek ve keyif veren bir takım görecekler" dedi.
Olcay Şahan: Herkes farklı bir Altınordu izleyecek
Haberler / Spor
11 Temmuz 2024 Perşembe 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Olcay Şahan, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının gayet iyi geçtiğini ve herkesin farklı bir Altınordu izleyeceğini söyledi. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen ilk etap çalışmalarını değerlendiren Şahan, "Başkanımıza, sportif direktörümüze ve oyuncu alım direktörümüze teşekkür ediyorum. Transferler erkenden takıma katıldı. Transfer çalışmaları devam ediyor. Birkaç oyuncu daha kadroya katılabiliriz. Yine bazı oyuncularımıza talipler var, bazı oyuncularımız da gidebilir" dedi.

“FUTBOLCULARIMIZIN İSTEK VE ARZULARI ÇOK ÜST SEVİYEDE”

Takımda istek ve arzunun çok üst seviyede olduğuna dikkat çeken Olcay Şahan, "Sezon başlangıcı gayet iyi oldu. Tüm futbolcularımızın istek ve arzuları çok üst seviyede. Bu sezon herkes farklı bir Altınordu izleyecek. İzleyenler de sahada temposu, oyun zekası yüksek ve keyif veren bir takım görecekler" diye konuştu.

“TAKIM İÇİNDEKİ UYUM SÜRECİ ÇABUK AŞILDI”

Şahan transfer sezonunda gurbetçi oyuncuları kadroya kattıklarını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Transferlerimizin hepsi uzun süre takip edilerek alındı. Uyum sürecinin biraz fazla süreceğini tahmin ediyorduk fakat takım içindeki uyum süreci çabuk aşıldı. Tam bir takım olduk. Sahada herkes mücadele edip, savaşacak ve daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum. Takım içindeki uyumdan memnunum." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası