Ege Postası
Geri

Öldürüp yaktılar

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, dere yatağında yanan otomobilde ceset bulundu. Ölen kişinin Adem Dönmezler olduğu, kurşunlanarak öldürülüp aracının yakıldığı belirlendi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Dehşetin sır perdesi aralanıyor
Öldürüp yaktılar
Haberler / 3. Sayfa
15 Haziran 2016 Çarşamba 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Osmancık Mahallesi yakınlarında, dün saat 20.30 sıralarında yol kenarındaki dere yatağında 35 KD 9159 plakalı otomobilin yandığını görenler, durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan otomobili kısa sürede söndürdü. Otomobilde yapılan incelemede ise ön yolcu koltuğunda bir erkek cesedi bulundu.

Jandarma ekiplerinin plaka üzerinde yaptıkları sorgulamada, otomobilin Mustafa Gün'e ait olduğu belirlendi. Gün'e telefonla ulaşan jandarma, İzmir'in Buca İlçesi'nde bulunan bir otomobil galerisinden otomobilin satıldığını öğrendi.

Olayda kaza bulgusuna rastlanılmazken, ceset Turgutlu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Cesedin buradan da kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Güvenlik güçlerinin incelemesinde, aracın asıl mesleği öğretmenlik olan, emlakçılıkla uğraştığı öğrenilen Adem Dönmezer (35) tarafından satın alındığı belirlendi. Bölgedeki güvenlik kameraları görüntülerinde Dönmezer'in olay günü araçta bulunduğu tespit edildi. 

GÖRGÜ TANIĞI YAKALATTI
Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma, bir görgü tanığına ulaştı. Dönmezer'in tabancayla vurularak öldürüldüğü, şüphelilerin başka bir otomobille bölgeden uzaklaştığı belirlendi. Jandarma zanlıların kaçtığı otomobilin ise Turgutlu kent merkezinde olduğunu belirledi. Operasyon yapan jandarma, cinayet şüphelisi olarak S.G. (28), İ.S. (25), O.R. (17) ve Suriye uyruklu M.B.'yi  gözaltına aldı. Yapılan aramada içinde 6 mermi bulunan bir şarjör, olayda kullanıldığı sanılan 7.65 milimetre çapında bir tabanca ve 13 mermi bulundu. Gözaltına alınan 4 şüphelinin sorgularında konuşmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Cinayetin borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden işlendiği öne sürüldü. 

PARASINI İSTEYİNCE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, tabancayla öldürüldükten sonra otomobilde yakıldığı belirlenen Adem Dönmez cinayetiyle ilgili gözaltına alınan S.G. (28), İ.S. (25), O.R.  (17) ve Suriye uyruklu M.B.'nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Adem Dönmez ile S.G. ve İ.S.'nin Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ortak tavuk çiftliği kurmak için anlaştığı belirtildi. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde emlakçılık yapan Adem Dönmez'in bu iki kişiye çiftlik için 165 bin lira ödeme yaptığı, ancak S.G. ve İ.S.'nin işletmeyi kurmadığı ve parayı da geri ödemediği belirtildi. Alacağının peşine düşen Adem Dönmez'i Turgutlu'ya çağıran şüphelilerin cinayeti işlediği iddia edildi. 

Adem Dönmez'in Turgutlu'ya gelirken kullandığı otomobili ise, İzmir'de komşusu olan Mustafa Gün'den emanet aldığı belirlendi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası