Ege Postası
Geri

Olgun Atila, bu kez Antalya'da görüldü! Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı düğüne katıldı

Erken bir seçim olmadığı takdirde 2023 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili olmak için görevinden istifa edeceği iddia edilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yerine geçecek ismin kim olacağı merak konusu olurken, kulislerde isimleri konuşulan adaylar ise çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemde İzmir'de, Büyükşehir Belediyesi açılışları, parti çalışmaları ve sahada daha aktif görülen Bornova Belediyesi eski Başkanı Olgun Atila, bu kez Antalya'da görüldü.
Olgun Atila, bu kez Antalya'da görüldü! Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı düğüne katıldı
Haberler / Yerel Politika
21 Mayıs 2022 Cumartesi 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de il ve ilçe kongreleri önümüzdeki yıl yapılacak genel seçim sonrasına ertelenirken 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte milletvekilliği adaylığı için istifa edeceği konuşulan CHP  İzmir İl Başknaı Deniz Yücel’in yerine geçecek ismin kim olacağı merak konusu oldu.

Öte yandan; parti kulislerinde Yücel'in olası bir istifa sonrası yerine gelecek il başkanı olarak ismi geçenlerin başında gelen Bornova Belediyesi eski Başkanı Olgun Atila, son dönemde İzmir'de sahada sıkça görülmeye başlanmıştı.

Atila dün de Antalya'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlunun düğününde görüldü.

Kılıçdaroğlu düğün merasiminde Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve Zeynep Kerimoğlu’nun nikah şahitliğini yaptı.

Törene ayrıca; CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün çeok sayıda milletvekili ve davetli katıldı.

Düğün töreninde Olgun Atila da katılarak başta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ekrem İmamoğlu, Osman Gürün ve Zeydan Karalar'la bir süre sohbet etti.

Olgun Atila ayrıca Muhittin Böcek ve eşi Havva Böcek hayırlı olmasını dilerken, Gökhan Böcek ve Zeynep Kerimoğlu'nu çiftini de tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Öte yandan Olgun Atila Büyük İzmir TV'de katıldığı programda, “Şu anda CHP’nin bir il başkanı ile yönetimi var ve görevlerinin başındalar. Mesele şahsımın il başkanı, belediye başkanı ya da milletvekili olması değil. Önemli olan CHP’nin ve Millet İttifakı’nın en yakın seçimde iktidar olması ve mümkünse Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olmasıdır. Sadece partimizin başarılı olması için çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası