Ege Postası
Geri

Ölüme 4 yıl direnebildi

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, 4 yıl önce geçirdiği motosiklet kazası sonrasında bilinci kapalı yatağa mahkum bir şekilde yaşam mücadelesi veren 20 yaşındaki Hayri Göral hayatını kaybetti.
Ölüme 4 yıl direnebildi
Haberler / İzmir
2 Eylül 2016 Cuma 08:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Torbalı'da yaşayan Hayri Göral, 2012 yılında Yeniköy mevkiinde bir akrabasının düğününe gitmek için arkadaşı ile bindiği motosikletle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait ESHOT ile çarpıştı. Kaza sonrasında hemen hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan Göral, bitkisel hayattan bir türlü kurtarılamadı. Kazadan sonra bilinci yerine gelmeyen ve evinde özel bir odada annesi tarafından bakılan Göral, 4 yıldır sürdürdüğü yaşam mücadelesi kaybetti. Kazadan sonra oğluna bir bebek gibi bakan anne Müzeyyen Göral, acı haber sonrasında sinir krizi geçirdi. Enfeksiyon nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilen Göral'ın cenazesi, Yeniköy Camii'nde Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'inde katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası