Ege Postası
Geri

Onur Mahallesi'ne yeni park

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Onur Mahallesi'nde çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık bin metrekarelik alana yeni bir park kazandıracak.
Onur Mahallesi'ne yeni park
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Şubat 2021 Salı 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Onur Mahallesi 7360/3 sokakta yeni park yapımına başladı. Çalışmaları hızla devam eden park içinde yürüyüş yolları, yeşil alanlar, oturma alanları bulunacak. Bölgenin önemli ihtiyacına yanıt verecek park tamamlandıktan sonra vatandaşların nefes alacağı, yemyeşil bir yaşam alanına dönüşecek.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Oyun gruplarından zemin kauçuklarına, kent mobilyalarından yeşil alanlara kadar Bayraklı’nın tüm parklarında çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemize modern görünümlü, daha nitelikli ve güzel parklar kazandırıyoruz. Bu kapsamda Onur Mahallemizde de yeni bir park inşa etmek için ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor. Kısa zamanda tamamlayıp, kullanıma açmayı planlıyoruz. Bayraklı halkı her şeyin en güzeline, en iyisine layık” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası