Ege Postası
Geri

Operasyon düğmesine basıldı: Çok sayıda gözaltı

FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde Kayseri merkezli olarak 15 ilde bugün başlatılan operasyonda, By Lock kullanıcısı oldukları saptanan 141 kişi, Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirilen operasyonda ise, aralarında KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı
Operasyon düğmesine basıldı: Çok sayıda gözaltı
Haberler / Güncel
20 Eylül 2016 Salı 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kayseri Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM şubesi ekiplerince, Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 15 ilde FETÖ/PYD silahlı terör örgütü üye 141 kişinin gözaltına alınması için bu sabah erken saatlerde operasyonu başlattı. Ağırlıklı olarak öğretmen ve doktorların olduğu bu kişilerin, örgütün kriptolu By Lock kullanıcısı oldukları belirtildi. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete getiriliyor.
Kayseri merkezli FETÖ/PDY operasyonunun Kayseri merkezli olarak İstanbul, Ankara, Bingöl, Kırıkkale, Konya, Mersin, Afyon, Yozgat, Bursa, Samsun, Tokat, Mardin, Düzce ve Sivas'ta yapılıyor.

KOSGEB il müdürleri gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri

Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı   (KOSGEB) il müdürlerinin de olduğu

 35 kişi gözaltına alındı

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında KOSGEB merkezi ile il müdürlüklerine yönelik operasyon düzenledi. Söz konusu yerler ile şüphelilerin evlerinde gözaltı ve arama yapıldığı belirtildi.

Aralarında İstanbul, Erzurum, Sakarya, Düzce'nin de bulunduğu Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirilen operasyonda, hakkında gözaltı kararı bulunan 42 kişiden 35'i gözaltına alınırken, bir kişinin de daha önceden yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler arasında bazı illerin KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu kaydedildi.     

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, diğer illerde gözaltına alınan kişilerin de bulundukları yerlerdeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara'ya gönderileceği belirtildi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası