Ege Postası
Geri

Ören Bayan'ın eski sahibi ve eşi öldürüldü

Beşiktaş'taki lüks bir sitede, yakınlarının haber alamadığı Karako çiftinin cesedi ihbar üzerine eve giden polis tarafından bulundu.
Ören Bayan'ın eski sahibi ve eşi öldürüldü
Haberler / 3. Sayfa
22 Ağustos 2014 Cuma 17:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL – Balmumcu Itri Sokak'taki Mediko 2 Sitesi'nde oturan Georgia Karako ve Jack Karako'dan haber alamayan yakınları polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine eve giden polis ekibi çiftin cansız bedenlerini buldu. Polisin olayla ilgili çalışması olay yerinde devam ediyor. 


ÖREN BAYAN'IN ESKİ SAHİPLERİ
İplik markası Ören Bayan'ın eski sahiplerinden Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako (69), Beşiktaş'taki lüks sitedeki yer alan evlerinde ölü bulundu. Jack Karako ile eşi Georgia Karako'dan haber alamayan yakınları polise haber verdi. Bunun üzerine Balmumcu, Itri Sokak, Mediko 2 Sitesi'ndeki eve gelen polis, çiftin cansız bedenlerini buldu. Polisin olayla ilgili çalışması olay yerinde devam ediyor. 

Jak Karako, Moiz Dana ile Ören Bayan'ı 1968'de satın almıştı. Marka, Türkân Şoray'ın oynadığı reklam filmleri ile bilinirliğini yükseltti. Jak Karako ilez Moiz Dana işleri daha sonra oğulları izzet Karako ve Metin Dana'ya devretmişti. Sonraki yıllarda mali sıkıntı yaşayan Ören Bayan'ı ise bir başka şirket satın aldı. Moiz Dana , 2009 yılında Amerika'ya giderken yolda yaşamını yitirmişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası