Ege Postası
Geri

Oreşarski: AB'den en az yardım alan ülkeyiz

Bulgaristan Başbakanı Plamen Oreşarski parlamentoda yaptığı konuşmada, AB fonlarından en az yardım alan ülke olduklarını söyledi.Bulgaristan'a 2014-2020 dönemi için 7 milyar Euro AB yardımı öngörüldüğünü kaydeden Oreşarski, enflasyonun...
Oreşarski: AB'den en az yardım alan ülkeyiz
Haberler / Dünya
19 Temmuz 2013 Cuma 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bulgaristan Başbakanı Plamen Oreşarski parlamentoda yaptığı konuşmada, AB fonlarından en az yardım alan ülke olduklarını söyledi.

Bulgaristan'a 2014-2020 dönemi için 7 milyar Euro AB yardımı öngörüldüğünü kaydeden Oreşarski, enflasyonun göz önünde bulundurulduğunda yeni periyot için verilmesi planlanan miktarın alım gücüne göre yüzde 10 daha az olduğunu söyledi.

Kırsal Kalkınma Programı için öngörülen desteklerin yüzde 10 azaldığını belirten Oreşarski, "2014-2020 döneminde bu program için 2,4 milyar Euro alacağız. Şimdiki dönemde 2,6 milyar Euro öngörülmüştü. Şubatta birçok ülke bonus alması için anlaştı. Bulgaristan, AB'de en fakir olmasına rağmen böyle bir ek yardımı almayacak." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası