Ege Postası
Geri

Örnek ekip , örnek tatbikat

Gaziemir Belediyesi Doğal Afet Arama-Kurtarma Ekibi, 12 Kasım Doğal Afet Günü’nde belediye binasında deprem ve bina tahliye tatbikatı düzenledi. Tatbikat öncesi AFAD yetkilileri doğal afetler ve korunma yolları hakkında belediye personeline bilgi verdi.
Örnek ekip , örnek tatbikat
Haberler / Genel
13 Kasım 2014 Perşembe 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir Belediyesi’nde 12 Kasım Doğal Afet Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla deprem ve bina boşaltma tatbikatı yapıldı. Tatbikat, eğitimlerini tamamlayarak göreve hazır hale gelen Gaziemir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nin kontrolünde yapıldı. Tatbikat öncesinde belediyenin meclis salonunda Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Ekibi eğitmenlerinden Hakan Esmergül, belediye personeline doğal afetler ve korunma yolları hakkında bilgi verdi. Eğitimin sonunda Hakan Esmergül’e teşekkür ederek plaket veren Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer, belediyenin arama-kurtarma ekibinde görev alan personele de sertifikalarını verdi.

Eğitimden sonra belediyenin arama kurtarma ekibinin kontrolünde deprem ve bina tahliye tatbikatı yapıldı. Temsili sirenle başlayan deprem tatbikatı, ekibin kontrolünde binadaki personelin tahliyesiyle devam etti. Binayı başarıyla boşaltan arama-kurtarma ekibi, başarılı performansıyla kentte meydana gelebilecek herhangi bir afete hazır olduklarını gösterdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası