Ege Postası
Geri

Örnek kadın Tuba Ünsal

Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı.
Örnek kadın Tuba Ünsal
Haberler / Magazin
9 Mart 2015 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş



Fotograf sanatçısı Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışı önceki gün Rixos Pera otelin içinde bulunan St. Helena Kilise’sinde yapıldı. Sergi açılışına Tuba Ünsal ve eşi Mirgün Cabas, Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve ünlü fotograf sanatçısı İzzet Kehribar’ın yanı sıra magazin, cemiyet ve iş hayatından birçok ünlü isim katıldı. Sergide konuşan Tuba Ünsal kendisine örnek kadın yakıştırılması yapılması üzerine “ Ben elimden geleni yapıyorum. Böyle bir yakıştırmanın yapılması beni çok mutlu ediyor. Ayrıca hayatımdaki en güzel duyguları da çocuklarım sayesinde yaşadım bana verilmiş hediyeler” dedi.
Tuba Ünsal’ın kitap şeklindeki çantası da dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğraf sanatçısı Ceylan Atuk fotografları hazırlamasının 2 yılı bulduğunu söyleyerek “ Görünmeyeni ön plana çıkartarak, hatta herşeyin üstüne koyup kadını ait olduğu konuma yerleştirdim ” dedi. Hakan Öztürk’ün küratörlüğünü yaptığı ve Barbaros Altuğ’un fotoğraflarının hikayelerini yazdığı “ Gizli Özne” fotoğraf sergisi 10 Mart – 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Beyoğlu’nda bulunan Gama Gallery’de ziyaret edilebilecek. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası