Ege Postası
Geri

Örnekköy Tramvayı için flaş gelişme: Planlar askıya çıktı

İzmir Karşıyaka’da Girne Bulvarı ile Yeni Girne- Örnekköy arasında yapılacak olan tramvay hattı için İzmir Büyükşehir Belediyesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planları askıya çıkardı.
Örnekköy Tramvayı için flaş gelişme: Planlar askıya çıktı
Haberler / İzmir
18 Aralık 2023 Pazartesi 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir’de trafik sorununu çözmek için İzmir’i demir ağlarla örmeye devam ediyor. Karşıyaka’da raylı sistemlerle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

PLANLAR ASKIDA

Karşıyaka ilçesinde bulunan Girne Bulvarı ile Yeni Girne- Örnekköy arasında yapılacak olan tramvay hattı için İzmir Büyükşehir Belediyesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planları askıya çıkardı. Planlar 30 gün askıda kalacak. 

NEREDEN GEÇİYOR?

Yeni yapılacak tramvay, Bostanlı Tramvay durağından başlayarak, Girne Bulvarı’na kadar Karşıyaka ve Çiğli Tramvay hatları ile aynı güzergahı kullanacak. Hattın alt kısmından ise İZBAN hattı geçiyor.

İZSU GÖRÜŞ VERDİ

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) görüşünde; tramvay hattının Bostanlı Deresi’nden geçtiğine dikkat çekerek, ani yağış sonrasında zarar görmemesi için önlem alınması gerektiğini vurguladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası