Ege Postası
Geri

Otobüs alev alev yandı

Marmaris'ten İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü, Orhangazi-Yalova yolunda alev aldı. İçinde 54 yolcunun bulunduğu otobüs demir yığınına döndü. Otobüste bulunan yolculardan 2'si dumandan etkilenirken, trafik yaklaşık bir saat kapalı kaldı....
Otobüs alev alev yandı
Haberler / Güncel
20 Ağustos 2013 Salı 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Marmaris'ten İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü, Orhangazi-Yalova yolunda alev aldı. İçinde 54 yolcunun bulunduğu otobüs demir yığınına döndü. Otobüste bulunan yolculardan 2'si dumandan etkilenirken, trafik yaklaşık bir saat kapalı kaldı.

Yavuz T. (45) idaresindeki 34 JYJ 76 plakalı yolcu otobüsü, İstanbul'a gitmek üzere dün gece Marmaris'ten hareket etti. Sabah saatlerinde Bursa-İstanbul yolunun Süpürgelik mevkiinde otobüsün motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Dumanlar, 54 yolcunun bulunduğu otobüsün içini de sardı. Birçoğu uyuyan yolcular panik içerisinde otobüsten indirildi.

Yangın sırasında uyanık olan yolcular önce bir gürültü duyduklarını söyledi. Bu sırada aynı istikamette seyreden başka bir otobüsün sürücüyü uyardığını belirten yolcular, otobüsün yol kenarında durduğunu ve hemen indiklerini belirtti.

Demir yığınına dönen otobüs kullanılamaz hale geldi. Bölgeye çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi. Bursa-İstanbul yolunda trafik bir saat durdu. Yolcular ise başka bir otobüse aktarılarak İstanbul'a götürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası