Ege Postası
Geri

Otomobil hırsızlığı kamerada

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iki şüpheli, kontak üstünde anahtarı bırakılan otomobili çalarak kayıplara karıştı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Otomobil hırsızlığı kamerada
Haberler / 3. Sayfa
3 Aralık 2020 Perşembe 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, geçen pazartesi 5733/8 Sokak'ta meydana geldi. Malzeme almak için bir dükkanın önünde duran Engin Akmercan, işi kısa olduğu için anahtarı kontakta bıraktı. Bunu fırsat iki şüpheli, Akmercan'a ait 35 FF 910 plakalı otomobili çalarak, kayıplara karıştı. İşini bitirdikten sonra dükkandan çıkan Akmercan, aracını göremeyince bölgedeki güvenlik kameralarını izledi ve hırsızlığı gördü. Akmercan durumu polise bildirirken, ekipler şüphelileri ve otomobili bulmak için soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları görüntülerinde park halindeki otomobile yaklaşan iki şüpheliden kapüşonlu olanın aracın çevresinde turladıktan sonra otomobile bindiği, sokağın ucuna doğru giden arkadaşını alıp gittiği görüldü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası