Ege Postası
Geri

Otomobil öndeki motosiklete çarptı: 1 ölü

İZMİR'in Tire İlçesi'nde, otomobilin önündeki motosiklete çarptığı kazada bir ölü 1 yaralı
Otomobil öndeki motosiklete çarptı: 1 ölü
Haberler / 3. Sayfa
20 Kasım 2015 Cuma 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaza, bugün saat 01.30 sıralarında, Kutsan Kağıt fabrikası yakınlarında meydana geldi. 32 yaşında Mehmet Ülgül yönetimindeki 35 IZ 2653 plakalı otomobil ile ehliyetsiz olan 25 yaşındaki Sezgin Omurtag'ın kullandığı arka lambaları yanmadığı belirtilen plakasız motosiklete arkadan çarptı. Sürücü Omurtag ile kendisi gibi kasksız olan arkasında oturan babası 51 yaşındaki Kamil Omurtag yola savruldu. Yaralıları görenler kazayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri iki yaralıyı ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Her iki yaralı da ilk müdahale sonrası İzmir Dokuz Eylül Üniversbitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan Kamil Omurtag'ın kafatasında çatlak olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BABA KURTARILAMADI

İzmir'in Tire İlçesi'nde otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü olan oğlu Sezgin Omurtag ile yola savrularak ağır yaralanan 51 yaşındaki Kamil Omurtag, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası