Ege Postası
Geri

Otomobile yaslanma kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın'da bir düğüne gelen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Batuhan Yoldaş (20) öldü, arkadaşı Sabri Bayram (19) ise yaralandı. Katil zanlısı Yalçın D. (40) ve yanındaki ağabeyi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Otomobile yaslanma kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
8 Mayıs 2017 Pazartesi 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 17.00'de, Aydın- Muğla Karayolu Ovaeymir Mahallesi'ndeki bir düğün salonun önünde meydana geldi. Evlenen bir çiftin düğününe gelen iki grup arasında, kapı önündeki otomobile "Neden yaslanıyorsun" sözüyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Yalçın D., Batuhan Yoldaş ve Sabri Bayram'ı bıçaklayarak yaraladı. 

Şüpheli kaçarken, yaralılar ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yoldaş öldü. Olay yerinden otomobille kaçan Yalçın D., yanındaki ağabeyi Harun D (45) ile Germencik İlçesi'nde yakalanarak Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası