Ege Postası
Geri

Otomobilinde baygın bulundu

İzmir'in Buca İlçesi'nde, dövüldüğü iddia edilen Suat Baykara, arabasında baygın olarak bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doktorların kontrolünde Baykara'nın vücudunda herhangi bir yara izi bulunmadığı öğrenildi.
Otomobilinde baygın bulundu
Haberler / 3. Sayfa
17 Ocak 2015 Cumartesi 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Olay, Şirinyer metro istasyonu yakınlarındaki 511 sokakta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Suat Baykara'nın bilinmeyen bir nedenle tartıştığı B.Y. tarafından dövüldüğü ileri sürüldü. Tartışmanın ardından olay yerinden arabayla uzaklaşan Baykara, fenalaştı. Arabada hareketsiz yatan Baykara'yı gören vatandaşların durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirmesiyle, olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırılan Baykara yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Suat Baykara'nın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis şüpheli B.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası