Ege Postası
Geri

Otopark kavgasında 5 kişi gözaltına alınırken, olay anına ait görüntüler ortaya çıktı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde otopark meselesi nedeniyle çıkan tartışmada 3 kişiyi tabancayla yaralanmasıyla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 5'e yükselirken, olay anının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.
Otopark kavgasında 5 kişi gözaltına alınırken, olay anına ait görüntüler ortaya çıktı
Haberler / 3. Sayfa
18 Temmuz 2024 Perşembe 22:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 20.15 sıralarında Karabağlar ilçesi Üçyol mevkisinde meydana geldi. Dün akşam Halide Edip Adıvar Caddesi'ndeki bir kafenin önüne otomobili park etmeye çalışan A.S. (28) ve M.M.S. (49) ile dışarı çıkan kafe personeli arasında tartışma çıktı. Tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. A.S. ve M.M.S. ile kafe çalışanı M.K.K. (22) bacağından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Olaya karıştığı tespit edilen A.K. (26), İ.K. (33), A.B.Ö. (23) ve M.Ş. (34) , İstihbarat Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği, Analiz Büro Amirliği ve Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda Menderes ilçesi Gümüldür mevkisinde saklandıkları adreste yakalanırken, yapılan aramada 1 adet tabanca da ele geçirildi.

Diğer şüpheli O.B. (31) ise bugün yakalanıp, gözaltına alındı.

OLAY ANI KAMERADA

Yapılan araştırmada şüphelilerin olaydan sonra, çevredeki güvenlik kamerası cihazını olay yerinden kaçırdıkları ve boş kovanları topladıkları tespit edildi. Şüphelilerin, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası