Ege Postası
Geri

Oyuncaklar da,binenler de sigortalı

İZMİR Enternasyonel Fuarı'nda 41 yıldan beri heyecanı sevenlere, adrenalin tutkunlarına hizmet veren Coşkun Lunapark'ın işletmecisi Önder Coşkun, üç yıldır hem oyuncakların hem de oyuncaklara binenlerin sigortalı olduğunu söyledi.
Oyuncaklar da,binenler de sigortalı
Haberler / Genel
1 Eylül 2014 Pazartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Geçtiğimiz günlerde Bodrum'daki lunaparkta yaşanan ve ölümle sonuçlanan kazanın kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Coşkun, bu tür bir olayın yaşanmasını beklemeden önlemler almak gerektiği bilinciyle her yıl makine mühendislerine bütün kontrolların yaptırıldığını söyledi. Baba mesleği olan lunaparklarında kullanılan oyuncakların bir dönem kendileri tarafından üretildiğini, artık üretimi bırakarak İtalyadan ithal ettiklerini kaydetti. Fuar, Buca Gölet ve Çeşme'de hizmet veren Coşkun Lunapark'ta üç yıldan beri hem oyuncakların hem de oyuncaklara binenlerin sigortalı olduğunu söyledi. Coşkun, Çeşme'deki lunaparktaki oyuncukların da tümüyle yenilendiğini dile getirdi.

Fuar alanında hizmet veren lunaparkta 30 adet oyuncak bulunduğunu ve aynı anda 1000 kişiye hizmet verildiğini belirtti. 10 gün sürecek olan İzmir Fuarı'na gelenlerin yüzde 70'inin lunaparkı ziyaret ettiğini belirten Coşkun, "Yetkililer, İzmir'in tek eğlencesi olan fuarı en az bir hafta daha uzatmalılar, insanların rahat rahat dolaştığı, oksijen aldığı fuara İzmir'den değil, Türkiye'nin her tarafından insanlar geliyor" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası