Ege Postası
Geri

Özcan Bizati: Pozisyonları değerlendiremeyince maçı kaybettik

Tuzlaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Altınordu maçının ardından ilk yarı dengeli bir oyun oynadıklarını dile getirerek, "İki takımın oyuncularını da mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi.
Özcan Bizati: Pozisyonları değerlendiremeyince maçı kaybettik
Haberler / Spor
18 Mart 2023 Cumartesi 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 1. Lig’in 27. haftasında Tuzlaspor, deplasmanda karşılaştığı Altınordu’ya 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, “İki takımın da oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Oyunun ilk yarısını daha dengeli oynadık. 1-0 öne geçtikten sonra elimize iki fırsat geldi, onlardan birini değerlendirmemiz lazımdı. Maçı bitirebilecek noktadaydık. Maçı bitiremeyince ve pozisyonları değerlendiremeyince rakibin coşkusu artıyor. Arka tarafımızda verdiğimiz pozisyon hatası belki de yılın golü sayılabilecek bir gol yedik ve buradan mağlup ayrıldık. Ama burada verdiğimiz mücadele iyiydi” şeklinde konuştu. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası