Ege Postası
Geri

Özdilek’ten Yalçın’a destek: Sergen iyi bildiği bir sahaya tekrar geldi

Sürpriz bir kararla Gaziantepspor’un başına geçen ve Spor Toto Süper Lig’de aldığı galibiyetlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken Sergen Yalçın’a, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’ten destek geldi. Yalçın’ın çok...
Özdilek’ten Yalçın’a destek: Sergen iyi bildiği bir sahaya tekrar geldi
Haberler / Spor
12 Aralık 2013 Perşembe 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürpriz bir kararla Gaziantepspor’un başına geçen ve Spor Toto Süper Lig’de aldığı galibiyetlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken Sergen Yalçın’a, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’ten destek geldi.

Yalçın’ın çok iyi bildiği bir alana teknik direktör olarak tekrar geri döndüğünü belirten Özdilek, “Ben Türkiye’de nasıl başladığına çok bakmam. Nasıl bitirdiğine bakarım. İyi bildiği bir sahaya da geri geldi. Başlangıcı çok olumlu. Ümit ederim ki sonu da olumlu olur.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 11 karşılaşmada 8 puan toplayan Gaziantepspor, Sergen Yalçın’ın tektik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından son 3 haftada 9 puan aldı. Göreve geldiğinden bu yana oynadğı Elazığ, Gençlerbirliği ve son olarak Trabzonspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan Yalçın, bu hafta oynayacağı Kayserispor Erciyesspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın aldığı başarılı sonuçları değerlendiren eski takım arkadaşı ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Yalçın’ın çok iyi bildiği bir alana tekrar geri dönüş yaptığını söyledi.

“Ben Türkiye’de nasıl başladığına çok bakmam. Nasıl bitirdiğine bakarım. Sergen bizim çok sevdiğimiz çok değer verdiğimiz ve çeşitli kulvarlarda görev yapmış ve onu da layıkıyla yapmış bir adam.” diyen Özdilek, teknik direktörlüğe iyi başlayan Yalçın’ın bundan sonra da aynı çizgiyi devam ettirmesini temenni etti.

Türkiye’deki antrenörlerin aldıkları sonuçlara göre değerlendirildiğini ifade eden Özdilek, Yalçın’ın da aldığı başarılar için de acele edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Özdilek, şöyle devam etti: “Türkiye’de maalesef böyle bir bakış açısı var. 3, 4 ve 5 maç sonra oldu diyoruz. Daha sonra arka arkaya yenilgiler geliyor. O yüzden acele etmemek lazım. Onun başarısı bizi mutlu ediyor. Bunu başladığı gün de söylemiştim. Çok zeki bir adam. Yetenekleri olan bir adam ve sporun içerisinde olması gerekiyor. İyi bir başlangıç yaptı. Umarım sonu da olumlu biter.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası