Ege Postası
Geri

Özel, Adana'dan Silivri'ye yürüyen CHP'li gençlere seslendi

Adana'dan Silivri'ye yürüyüş yapan CHP Adana Gençlik Kolları üyesi gençlerle görüntülü görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Genç arkadaşların böyle iddialı çarpıcı bir eylemle Adana’dan Silivri’ye doğru yola çıkmış olmaları son derece kıymetli. Milletvekillerimiz, arkadaşlarımız sizlere yol boyunca destek ziyaretlerinde bulunacaklar ve eşlik edecekler. Ben de Ankara’ya geldiğinizde sizin yanınıza mutlaka geleceğim. Silivri’ye birlikte yürüyor olacağız. Umudum sizin bu yürüyüşünüzün ve bizim mücadelemizin çok daha hızlı sonuç vermesi" ifadelerini kullandı.
Özel, Adana'dan Silivri'ye yürüyen CHP'li gençlere seslendi
Haberler / Politika
15 Ağustos 2025 Cuma 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve tutuklu tüm belediye başkanlarına özgürlük için CHP Adana Gençlik Kolları tarafından Adana’dan Silivri’ye doğru başlatılan "Adalet Yürüyüşü" sürüyor.

Yürüyüşe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ve yürüyüşe katılan gençler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüntülü görüştü. Bulut, yürüyüş ve katılımla ilgili Özel'e bilgi verdi.

CHP’li gençlere seslenen Özel, şu ifadeleri kullandı:

"Partisinin seçilmiş belediye başkanlarına ve o belediye başkanlarını seçen halkın iradesine darbe yapılıyor. En sonda bundan nasibini alanlardan bir tanesi Adana oldu. Zeydan Başkan'ı 11 yıl önce, kendisinden önceki AK Partili bir belediye başkanının yaptığı ihalenin paralarını ödediği için sorumlu tutup, bahane edip, Silivri’ye götürüp hapsettiler. Bir soruşturma olacaksa bile Adana’da olması gerekiyor. Biz bunu sürekli dile getiriyoruz. Genç arkadaşların böyle iddialı çarpıcı bir eylemle Adana’dan Silivri’ye doğru yola çıkmış olmaları son derece kıymetli. Milletvekillerimiz, arkadaşlarımız sizlere yol boyunca destek ziyaretlerinde bulunacaklar ve eşlik edecekler. Ben de Ankara’ya geldiğinizde sizin yanınıza mutlaka geleceğim. Silivri’ye birlikte yürüyor olacağız. Umudum sizin bu yürüyüşünüzün ve bizim mücadelemizin çok daha hızlı sonuç vermesi, Zeydan Başkan’ın serbest kalması ve görevinin başına dönmesidir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası