Ege Postası
Geri

Özel, 'En büyük hayal kırklığım Soyer' dedi, Tugay'dan tek cümle: Genel Başkanım söyledi söyleyeceğini!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'en büyük hayal kırklığını nedir' sorusuna, 'Tunç Soyer'dir' yanıtını vermesi gündeme bomba gibi düştü. Özel'in açıklamasının ardından konuya ilişkin soru yönelttiğimiz Cemil Tugay ise, "Genel Başkanım Özgür Özel söyleyeceğini söyledi. Benim söyleyecek bir şeyim yok" ifadelerine yer verdi.
Özel, 'En büyük hayal kırklığım Soyer' dedi, Tugay'dan tek cümle: Genel Başkanım söyledi söyleyeceğini!
Haberler / Yerel Politika
2 Nisan 2024 Salı 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP büyük bir zafer elde ederek birinci parti oldu. CHP, İzmir'de Büyükşehir Belediyesi ve  30 ilçenin 28'ini kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 

Seçim zaferinin yankıları sürerken, parti içi myeni bir tartışma alevlendi.

"EN BÜYÜK HAYAL KIRKLIĞIM SOYER"

İzmir'de mevcut Belediye Başkanı Tunç Soyer'in aday gösterilmemesinin ardından başlayan gerginlik seçim sonrasına da sirayet etti.  CHP Genel Başkanı Özgür Özel gazeteci İsmail Saymaz'ın "En büyük hayal kırıklığınız nedir?" sorusuna, "Tunç Soyer’dir en büyük hayalkırıklığım. Çağırdım, anlattım. Cemil Tugay’ın ankette en yüksek oyu alan iki isimden biri olduğunu kendisi de gördü. Yurt dışı görev teklif ettim. Memnun oldu. Akşam yemeğe çıktık birlikte. “Kıbrıs, Amerika ve Brüksel’deki temsilcilikle birlikte Pekin ve Moskova’da şube açalım. Yurt dışı ilişkilerde iyisiniz” dedim. “Onore oldum, çok sevindim” dedi. Gitti, birkaç gün sonra çok kötü açıklamalar yaptı. En büyük hayal kırıklığım… Kimseye küskün değilim ama İzmir’de kazanmamız için hiçbir şey yapmadı. İzmir’de tehlike çanlarının çaldığı günler oldu. İzmir’i değil, kendisini düşündü. O yüzden çok kızıyorum ona" yanıtını verdi.

"GENEL BAŞKANIM SÖYLEDİ SÖYLEYECEĞİNİ"

Özel'in açıklamalarının ardından Cemil Tugay, "Genel Başkanım Özgür Özel söyleyeceğini söyledi. Benim söyleyecek bir şeyim yok" ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası