Ege Postası
Geri

Özel Erkul ve Kocaeli FEM Dershaneleri'nden LYS'de büyük başarı

Kocaeli Özel Erkul Tunagür Anadolu ve Fen Lisesi, 2013 LYS’de başarılı sonuçlara imza attı. İlk 100’de 3 öğrenci, 18 derece ve ilk 1000’de 10 öğrenci, 94 derece elde eden lise, öğrencilerini ödüllendirdi. Kocaeli FEM Dershaneleri öğrencileri...
Özel Erkul ve Kocaeli FEM Dershaneleri'nden LYS'de büyük başarı
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli Özel Erkul Tunagür Anadolu ve Fen Lisesi, 2013 LYS’de başarılı sonuçlara imza attı. İlk 100’de 3 öğrenci, 18 derece ve ilk 1000’de 10 öğrenci, 94 derece elde eden lise, öğrencilerini ödüllendirdi. Kocaeli FEM Dershaneleri öğrencileri de LYS’de kenti başarıyla temsil etti. Dershane öğrencileri, hem sayısal hem eşit ağırlık hem de sözel puan türlerinde il birincisi oldu.

Lise binasında düzenlenen törene okul müdürü Hilmi Öz ve FEM Dershanesi Genel Müdür Yardımcısı Metin Meşe’nin yanı sıra dereceye giren öğrenciler katıldı. Öz, eğitim kadrolarının oldukça başarılı olduğunu belirterek, “2013 YGS'de büyük başarılara imza atan Özel Erkul Tunagür Anadolu ve Fen Lisesi, LYS’de başarılarını katlayarak Kocaeli’nin en başarılı okulu olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.” dedi. Öz, bu başarıların arkasında çok kaliteli ve fedakar eğitim kadrosu, işin bilincinde olan aile kitlesi ve başarıya giden yolları çok iyi bilen öğrenciler bulunduğunu anlattı. Kocaeli FEM Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Metin Meşe ise “Bu başarıda okulumuzun ve dershanemizin katkısı büyük. Ama bu çocukları yetiştiren ailelere özel teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HEDİYE ÇEYREK ALTIN

Kocaeli’nde LYS ve YGS'de 6 alanda birincilik başarısı elde eden Abdüllatif Köksal, başarılarının bireysel olmadığını ailesinin, okulunun ve dershanesinin bu başarıyı elde etmesinde etken olduğunu ifade etti. YGS'nin 3 alanından birinde Kocaeli birinciliği diğer ikisinde Kocaeli ikinciliği elde eden Mustafa Melih Mutlu ve LYS'de 2 alanda birden Kocaeli birincisi olan Mahmut Enes Demir de başarılarının düzenli çalışmaktan geçtiğini belirtti. Dereceye giren tüm öğrencilere çeyrek altın verildi.

DERECEYE GİRENLER

Abdüllatif Köksal, Y-YGS-6’da Türkiye 16’ncısı, Y- YGS- 5’te Türkiye 21’incisi,Y-YGS-1’de Türkiye 40’ıncısı, Y- YGS-3’te Türkiye 42’ncisi Y-MF1’de Türkiye 43’ncüsü Y- TM4’te Türkiye 49’uncusu, MF1’de Türkiye 51’incisi YMF2’de Türkiye 62'ncisi, MF4’te Türkiye 63’üncüsü, Y-YGS2’de Türkiye 68’incisi Y- YMF 3’te Türkiye 77’incisi, Y- YGS 4’te Türkiye 78’incisi MF2’de Türkiye 82’ncisi MF3’te Türkiye 99'uncusu olarak bu alanların üçünde Kocaeli birinciliği, üçünde ise Kocaeli ikinciliği elde etti. Mustafa Melih Mutlu, Y- YGS- 4’te Türkiye 56’ıncısı, Y- YGS- 3’te Türkiye 79’uncusu ve Y-YGS-2’de Türkiye 91’incisi olarak bu alanların ilkinde Kocaeli birinciliğini, ikincisinde ise Kocaeli ikinciliğini elde etti. Mahmut Enes Demir Y- TS-1 Türkiye 89’uncusu olarak Kocaeli birinciliğini yakaladı.

Öte yandan, Kocaeli Fem Dershaneleri’nden yapılan açıklamada, “2013 LYS sonuçlarına göre Türkiye ilk 100'de 6 farklı öğrenci 28 farklı derece elde etmiştir. Kocaeli’de ilk 100'e giren 6 öğrencinin 6’sı da Fem Dershanesi öğrencisidir. Ayrıca Kocaeli’nde ilk 1000'e giren 49 farklı öğrencimiz 262 farklı derece elde etmiştir.” denildi. Açıklamada, başarılı öğrenciler tebrik edilerek, “Emeği geçen okul öğretmenlerine dershane öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, ayrıca tercihler konusunda Fem Dershaneleri olarak tüm öğrencilere yardımcı olunacağı kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası