Ege Postası
Geri

Özel Sunguroğlu Koleji Kitap Okuma Yarışması'nda Türkiye 4.'sü oldu

Özel Sunguroğlu Koleji, Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen 5. Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması’nda Türkiye 4’üncüsü oldu. Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nın...
Özel Sunguroğlu Koleji Kitap Okuma Yarışması'nda Türkiye 4.'sü oldu
Haberler / Güncel
14 Mayıs 2013 Salı 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel Sunguroğlu Koleji, Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen 5. Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması’nda Türkiye 4’üncüsü oldu.

Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nın 5’incisine, 65 ilden bin 141 ortaokul ve lise öğrencisi katıldı. Özel Sunguroğlu Koleji öğrencilerinden Muhammed Duman, 5’inci olarak bronz madalya alırken, Fatih Bozoğlu ise Özel Teşvik Ödülü'ne layık görüldü. Özel Sunguroğlu Koleji öğrencileri, bu başarılarının sonucu Türkiye 4’üncüsü olarak önemli bir başarı elde etti.

Amaçlarının, öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılamak olduğunu belirten Özel Sunguroğlu Koleji Müdürü Ahmet Özçelik, "Yarışmaya katılan öğrencilerimiz 100 temel eser içerisinden belirlenen 10 temel eseri okuyarak, onlarla ilgili soruları yanıtladı. Okumayı alışkanlık haline getirmek ve akademik başarılarına katkı sağlamak istiyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası