Ege Postası
Geri

Özel çocuklar Sasalı'yı çok sevdi

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Haftası kapsamında Tepecik Semtinde eğitim veren Moris Bencuya Otistik Çocuklar Özel Uygulama Merkezi'ndeki öğrenciler için Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na bir gezi düzenledi.
Özel çocuklar Sasalı'yı çok sevdi
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mayıs 2015 Çarşamba 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'nin en büyük doğal yaşam parkı olan ve içinde yüzlerce farklı tür hayvanı barındıran parka yapılan geziye 90 öğrenci katıldı. Öğretmenleri eşliğinde parkı gezen öğrenciler, keyifli bir gün geçirdi. 



YAVRU FİL İZMİR İLGİ GÖRDÜ

Aslanlardan zürafaya, papağanlardan timsahlara, yaban keçilerinden atlara kadar pek çok hayvanı yakından görme şansı bulan çocuklar alanı merak ve heyecan içinde gezdi. Zihinsel engelli ve Otistik çocukların katıldığı gezide, öğretmenleri eşliğinde yaklaşık 3 saat Doğal Yaşam Parkı’nı gezen öğrenciler parkta yaşayan hayvanları yakından görme fırsatı buldu. İlkokuldan liseye kadar yaşları 7 ila 18 arasında değişen öğrencileri gezi boyunca bir an olsun yalnız bırakmayan öğretmenleri de çocukların meraklı sorularını cevaplamayı ihmal etmedi. Gezinin en çok ilgi gören bölümü ise Doğal Yaşam Parkı'nın en gözde ailesi Begümcan, Winner ve Türkiye'de doğan ilk fil olan İzmir ve kardeşi Ege oldu. Gezideki öğrenciler fil ailesini ilgiyle izledi. Keyifli geçen gezi sonunda mutlu bir gün geçiren öğrenciler tekrar okullarına bırakıldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası