Ege Postası
Geri

Özel'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel’i evinin kapısında karşıladı. Özel ve Kılıçdaroğlu, el sıkışarak basın mensuplarına görüntü verdi.İki ismin görüşmesi yaklaşık 30 dakika sürdü. Özgür Özel, ziyaret sonrası; "Bundan sonra da ilerleyen süreçte hem ailecek hem de Sayın Genel Başkanımızın tecrübesi, birikimi hep önümüzü açacak. Bu aile ziyareti sırasında da son derece sıcak bir şekilde karşılandık" açıklamasını yaptı.
Özel'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Haberler / Politika
8 Kasım 2023 Çarşamba 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün ilk ziyaretini memleketi Manisa’ya yaptı. Bugün sabah saatlerinde Ankara’ya dönen Özel, Esenboğa Havalimanı’nda kalabalık bir partili tarafından karşılandı. Özel burada partililere hitap etti. Özgür Özel daha sonra bugün Anayasa Mahkemesi tarafından görüşülen ve hükümetin ‘dezenformasyon yasası’ olarak nitelediği ‘halkı yanıltıcıyı bilgiyi alenen yayma’ suçuna hapis cezası getiren maddenin iptali için gazetecilerin AYM karşısında yaptığı ‘basın nöbeti’ eylemine destek verdi.

Özel, AYM önündeki açıklamasının ardından eşi Didem Özel ile birlikte, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun 100. Yıl semtinde bulunan evine geçti.

Özel ve eşi ziyarete bir demetle çiçekle geldi.

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve eşi Didem Özel’i kapıda karşıladı. Kılıçdaroğlu ve Özel tokalaşarak gazetecilere görüntü verdi. Ardından Özel ve Kılıçdaroğlu eve girdi. Görüşme saat 13.00’da başladı.

Özel ile Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi yaklaşık 30 dakika sürdü.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Özel, şunları söyledi:

"Sayın genel başkanımızı ve değerli eşlerini evlerinde ziyaret ettik. Bundan sonra da ilerleyen süreçte hem ailecek hem de Sayın Genel Başkanımızın tecrübesi, birikimi hep önümüzü açacak. Bu aile ziyareti sırasında da son derece sıcak bir şekilde karşılandık. Gerçekten mahcup oldum; Sayın Genel Başkan’ın buraya kadar uğurlaması ve karşılaması kendi nezaketini gösteriyor. Sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Daha sonra genel merkezdeki devir teslimden sonra açıklama yaparız. Bu kısmı aile görüşmesiydi."

'A TAKIMI'NI OLUŞTURACAK'

Özgür Özel'in genel başkanlığı almasıyla CHP'de yeni bir dönem de başlamış olacak. Partinin 8. Genel Başkanı ünvanını alan Özel'in ilk sınavı yerel seçimler olacak.

Parti Meclisi (PM) ile ilk toplantısını 11 Kasım Cumartesi günü yapacak olan Özgür Özel, üyelerin görüşlerine başvurarak "A takımı" denilen Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) oluşturacak.

Özgür Özel'in yeni MYK'sinin geniş kapsamlı olacağı ve her alana bir atama yapacağı belirtiliyor.

Yeni MYK'nin 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak ilk toplantısına başkanlık edecek Özel, salı günü de genel başkan olarak ilk kez grup toplantısında milletvekillerine hitap edecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası