Ege Postası
Geri

Özel kreş, gündüz bakımevi ve çocuk kulübü hizmete açıldı

Yozgat’ta Özlem Alpavut, Hatice Yahşi ve Canan Oğuzhan tarafından hizmet verecek olan Özel Renkli Küçük Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü düzenlenen törenle açıldı. Erdoğan Akdağ Mahallesi Şehit Nurullah Buldu Caddesi'ndeki...
Özel kreş, gündüz bakımevi ve çocuk kulübü hizmete açıldı
Haberler / Genel
3 Haziran 2013 Pazartesi 19:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ta Özlem Alpavut, Hatice Yahşi ve Canan Oğuzhan tarafından hizmet verecek olan Özel Renkli Küçük Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü düzenlenen törenle açıldı.

Erdoğan Akdağ Mahallesi Şehit Nurullah Buldu Caddesi'ndeki 3 katlı binada oluşturulan özel kreşin açılış törenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Milletvekili Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve davetliler katıldı. Kreşin açılış kurdelesini Milletvekili Başer ve il yöneticileri birlikte kesti. Kreşi gezen il yöneticileri modern bir kreşi hizmete açmaları nedeniyle kreş yetkililerini tebrik etti.

Özel Renkli Küçük Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü Kurucu Müdürü Özlem Oğuzhan Alpavut, yaptığı açıklamada Yozgat’a kaliteli hizmeti sunmanın gayreti içinde olacaklarını belirterek, anne-babaların çocuklarını rahatlıkla gönderebilecekleri modern fiziki imkan, eğitim kadrosu ve etkinliklerle hizmet vereceklerini söyledi. Alpavut, "Alanında uzman çocuk gelişim uzmanı, el sanatları eğitmeni, spor ve yüzme eğitmeni, temel din ve Kur’an-ı Kerim eğitmeni, halk oyunları eğitmeni, drama eğitmeni, müzik eğitmeni ve okul öncesi öğretmenleri ile hizmet veriyoruz. Profesyonel ve özverili bir eğitim kadrosu ile yolumuza başladık." dedi. Alpavut, sadece çocukların bakıldığı bir kreş olmaktan ziyade sosyal ve kültürel etkinliklerle çocuklara bilgi ve bereci kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası