Ege Postası
Geri

Özgecan'dan sonra bir vahşet haberi de Manisa'dan

Manisa'nın Akhisar İlçesi’nde zeytinlik içindeki bir barakada yakılmış 18 yaşında olduğu tahmin edilen genç bir kız cesedi bulundu. Ölen kişinin kimliğini belirlemeye çalışan polis, cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı.
Özgecan'dan sonra bir vahşet haberi de Manisa'dan
Haberler / 3. Sayfa
23 Şubat 2015 Pazartesi 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhuriyet Mahallesi Su yolu Mezarlığı Mevkii’nde bulunan zeytinlik içindeki barakada, bugün saat 11.00 sıralarında, yakılmış bir genç kız cesedi bulundu.
Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ihbarı üzerine polis harekete geçti. Cinayet bürosu dedektifleri ile olay yeri inceleme ekipleri, barakada ve çevresinde delil aramaya başladı. Polis, cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ifadesine de başvurdu.

Ölen kişinin kimliği ile katil ya da katillerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Zeytinlik içindeki bir barakada yakılmış halde bulunan kadının cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Vücudunun tamamına yakınının yandığı belirtilen kadının ellerinin arkada birleşmiş halde olduğunun görüldüğü belirtildi. Ellerinin arkadan bağlanmış olabileceğinin sanıldığı kaydedildi. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası