Ege Postası
Geri

Özgür Özel İzmir'de!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir’e geldi. Özel, iki günlük İzmir programı kapsamında ilk olarak İzmir'de iş dünyası ile bir araya geldi. Bu programın ardından Bayraklı'da miting düzenleyecek ve Bornova'da iftar programına katılacak. CHP lideri Özel kentteki ikinci gününde ise, Ödemiş, Tire, Bayındır, Menderes ve Torbalı'da halk buluşmaları gerçekleştirecek.
Özgür Özel İzmir'de!
Haberler / Politika
12 Mart 2024 Salı 07:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir'e geldi. Özel, İzmir'de iki gün boyunca yoğun bir seçim çalışması gerçekleştirecek.

Özgür Özel, İzmir'de ilk olarak iş dünyası ile bir araya geldi.

CHP Lideri Özel, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası iş birliğiyle düzenlenen İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı.

TARTIŞMALARIN ARDINDAN İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday belirleme süreci İzmir'de oldukça sancılı geçmişti.

CHP Parti Meclisi (PM) tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cemil Tugay'ın gösterilmesinin ardından parti içi tartışmalar yaşanmıştı.

Yeniden aday gösterilmeyen mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de CHP yönetiminin kararını tepkiyle karşılamıştı.

Seçim kampanyası başladığı andan itibaren bir araya gelmeyen ve fotoğraf dahi vermeyen Soyer ve Tugay arasında destek polemiği yaşanmış, katıldıkları canlı yayındaki açıklamaları ile tartışmaları alevlendirmişlerdi.

İzmir'de iş dünyasıyla bir araya gelen CHP lideri Özel'in toplantısına mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da katıldı.

Özel, Soyer ve Tugay, uzun bir zamandan sonra ilk kez bir arada görüntülendi.

 

Özel: AB Sürdürülebilirlik Raportörü, Tugay'ın adaylığı için beni tebrik etti
 

 

 

 

 

BAYRAKLI'DA MİTİNG YAPTI, BORNOVA'DA İFTARA KATILDI

Özel, iş dünyası buluşmasının ardından Bayraklı'da Deprem Anıtı Meydanı'nda miting düzenledi.

Burada İzmirlilere seslenen Özgür Özel, CHP'nin belediye başkan adaylarının kente hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

Bayraklı mitinginin ardından otobüs eşliğinde Bornova'ya geçen Özel, Bornova'da yurttaşların iftar sofrasına konuk oldu. İzmirlilerle iftar yapan Özel, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

İKİNCİ GÜN 5 İLÇEDE MESAİ YAPACAK

13 Mart Pazar günü ise, Özel ilçelerde halk buluşmalarına katılım sağlayacak. CHP Lideri Özel, Ödemiş, Tire, Bayındır, Menderes ve Torbalı'da gerçekleşecek olan halk buluşmalarında CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve ilçe adayları için destek isteyecek. 

Özel son olarak 13 Mart Çarşamba günü Torbalı'da iftar yemeğine katılacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası