Ege Postası
Geri

Özgür Özel'den Bahçeli'ye 'cunta' yanıtı! Arşivi açtı

CHP Lideri Özgür Özel, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin AK Parti'ye 'cunta' dediği anları paylaştı. Özel, "Sayın Bahçeli: Millete yoldaş olun, darbecilere değil! Cumhurla ittifak olun, cuntacılarla değil!"
Özgür Özel'den Bahçeli'ye 'cunta' yanıtı! Arşivi açtı
Haberler / Politika
8 Nisan 2025 Salı 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve rekor oyla seçilmiş belediye başkanlarının tutuklanmasını AK Parti iktidarının 'darbesi' olarak niteledi.

Özel, AK Parti iktidarının artık toplumda meşruiyet sağlayamadığını da belirtip 'cunta' eleştirisi yaptı.

Özel, İmamoğlu'na yönelik operasyonunda ABD ile ilişkisine dair açıklamalarda da bulundu.

AK Parti ve MHP kanadından sert sözler yükseldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Özel'in 'cunta' eleştirisine, "Sayın Cumhurbaşkanımıza cunta başı iftirası tam anlamıyla akıl tutulması, zeka yoksunluğu, sağduyu yoksulluğu, gerçeğin ve milli iradenin aydınlığına tahammül edemeyen potansiyel darbe meraklısı bir zavallının hezeyanıdır." sözleri ile tepki verdi.

Özel, Bahçeli'nin tepkisine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özel, Bahçeli'nin yıllar önce AKP iktidarına 'cunta' tanımlaması yaptığı anları paylaşıp şu notu düştü:

"Sayın Bahçeli bana, “Cumhurbaşkanımızı cuntacılıkla suçlamak akıl tutulmasıdır” demiş.

Yanıtını, “henüz sarayla ortak olmayan” Bahçeli’nin kendisi versin:
“Adaletin nefesini kesen iktidar kafası, kendi hukukunu, cunta yönetimlerini aratmayacak biçimde tesis etmektedir.”

Sayın Bahçeli:

Millete yoldaş olun, darbecilere değil!
Cumhurla ittifak olun, cuntacılarla değil!"

ssstwitter-com-1744099277462-00-00-22-20-still001.jpg

Bahçeli:
Hitler, Mussolini, Pol Pot ve Saddam deneyimlerini aratmayacak yozlaşmalar ve yanlışlıklar dizisi ne acı bir rastlantıdır ki AKP ile tekerrür etmekte ve karşılık bulmaktadır. Bu son gelişmelerle AKP çizmeyi ve haddini ziyadesiyle aşmıştır. Adaletin nefesini kesen, dermanını tüketen iktidar kafası kendi hukukunu cunta yönetimlerini aratmayacak biçimde tesis etmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası