Ege Postası
Geri

Özgür Özel'den Erdoğan'a Çorlu davası tepkisi

CHP Genel Başkanı Özel, Tekirdağ Adayı Yüceer'in proje tanıtım toplantısında konuşan Özel, "Recep Tayyip Erdoğan 'Siz mağdurdan yanasınız ama biz katilin tarafındayız' dedi. Sen kimin arkasında durursan dur, biz mağdurun yanında durmaya devam edeceğiz." dedi. 
Özgür Özel'den Erdoğan'a Çorlu davası tepkisi
Haberler / Politika
3 Mart 2024 Pazar 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özel, Tekirdağ Adayı Yüceer'in proje tanıtım toplantısında konuşuyor. 

Özel'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Milletvekillerimiz ilk günden son güne kadar orada olarak tarafımızı belli ettik biz mağdurdan yanayız. Kaza olduğu sırada Devlet Demiryolları Ulaşım A.Ş’nin genel müdür uzun tartışmalardan sonra görevden alındı. Onların duruşmayı erteledikleri günden 4 gün önce genel müdürlüğe getirdiler. Erdoğan diyor ki siz mağdurların tarafındasınız ama ben onları yargılatmadım, onları kanun önüne çıkartmadım onlara hesap sorulup da ipin ucu bana uzanmasın diye dimdik durdum siz mağdurun tarafında olabilirsiniz biz katilin tarafındayız dedi. Sonradan öğrendik ki kazanın olduğu gün TCDD genel müdür vardı o da ayrılmıştı bir yerlerde şirket kurmuş o kurduğu şirketle ihalelere girermiş. Tam bizim duruşmada olduğumuz dakikalarda Samandağ’da bir yol ihalesi karara bağlanmış 1,3 milyar lira İsa Apayadın’ın kurduğu şirkete verilmiş. Erdoğan diyor ki madden de manen de arkalarındayım. Kimi atadıysam arkasında durdum dedi. Biz de Erdoğan’a hatırlatalım sen kimin arkasında durursan dur biz mağdurun yanında kapı gibi durmaya devam edeceğiz.

Türkiye toplamda büyüdü diye gösteriyorlar ama tarımda küçülmüş. Türkiye gibi nüfusu artan ihracatı olan beslenme konusunda yüksek talebin ortaya çıkan genç nüfusu olan ülkede bu kadar verimli ülkede tarımın küçülmesini asla sindiremiyoruz. Mehmet Şimşek kişi başına gelirin arttığını söylüyor bir yandan emekli maaşı 10 bin lira. Emeklinin kayıp 10 bin doları nerededir? 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası