Ege Postası
Geri

Özgür Zengin'den jet yalanlama

Göztepe’de futbolcular ile Teknik Direktör Özgür Zengin arasında tartışma iddialarına Zengin’den yalanlama geldi
Özgür Zengin'den jet yalanlama
Haberler / Spor
17 Eylül 2013 Salı 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / Spor Toto 2. Lig’in ilk haftasında Teknik Direktör Erhan Altın ile yolların ayrıldığı ve Özgür Zengin’i takımın başına geçtiği Göztepe’de Zengin, kulüp içinde hiçbir sıkıntı olmadığını dile getirdi.

"SARI-KIRMIZILI OYUNCULAR KAZAN KALDIRDI!" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Ege Postası’nda yayınlanan haberde yer alan iddiaların tamamen asılsız olduğunu söyleyen Zengin, “Ben futbolcularımla hiçbir sorun yaşamadım. Eğer bundan şüphesi olan varsa gelsin futbolcularıma tek tek sorsun. Takım içinde huzursuzluk falan yok. Başkanımız maçtan sonra futbolcularla görüşmedi bile. Birileri bir senaryo yazıyor ve bu senaryo ile Göztepe’ye zarar vermek istiyor.” dedi.

ZENGİN: “İSTİFA DİLEKÇEMİ VERİRİM”

Göztepe’nin çiçeği burnunda antrenörü Özgür Zengin, “Benim başarım veya başarısızlığım hakkında herkes her türlü yorumu yapılabilir. Başarısız olursa Özgür gider, bir başkası gelir. Yapılan herşey Göztepe’nin başarısı için yapılıyor. Bu asılsız iddialar Göztepe’ye büyük zararlar verir. Eğer bu iddialar kanıtlanırsa hemen gidip istifa dilekçemi veririm. Birileri kötü oyunlar oynamaya çalışıyor. Lütfen kimse bu oyunlara alet olmasın” şeklinde konuştu.

GÖZTEPELİLER DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA VAR


Göztepeliler Derneği Facebook sayfasından Özgür Zengin'in bugün kulüp binasında yaptığı basın açıklamasını eleştirdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar Zengin'den istediklerini dile getirdi.

İşte o açıklama...
İki hafta önce sportif direktör,bir hafta sonra teknik direktörümüz olan Özgür Zengin'in son basın açıklamasındaki cümle son zamanlardaki teknik adamların açıklamalarına benzer yapıda.''Beni bir çok takım teknik direktör olarak istedi, ben İmam Bey'i kıramadım,söz vermiştim.''
Bu açıklamayı kabul etmiyoruz kimseyle kıyaslama yapılacak bir klüpte değilsiniz.Burası Göztepe Spor Kulübü'dür.

Herşeyden önce;
-Bu basın açıklamaları yerine sahada icraat görmek istiyoruz.
-Maç sonu mağlubiyetlerde boynu bükük rolü yapıp sahadan çıkmayan,tel örgülerin oraya gelip bizlere söz verecek,sorumluluk sahibi kaptanlar istiyoruz.
-Adam gibi adam oyuncular istiyoruz.
-İdmanlarda en ufak tekme yediğinde kendinden küçük gençleri azarlayan,taraftara el-kol yapan,ayrıca bir orta dahi açamayan verimsiz Halil'i bu forma ile hem de 35 numara ile bu hareketleri devam ettiği sürece görmek istemiyoruz.Son üç sezonumuzda sol açık bölgemizi neden verimsiz bir oyuncuya veriyoruz'
-Liglerde kendisine hiç bir talipli çıkmayan,sahada yokları oynayan Ali Kuçik'i sahada yokları oynadığı için kesinlikle istemiyoruz.İyi bir bar müşterisi olabilir,futbolculuk günlerini çok çabuk unutmuş bu yaşında.Son videosunda da tiyatrocu olabileceğini göstermiştir.
-Sürekli övündüğün genç potansiyelleri ilk 11'de görmek istiyoruz.
-Nüfusuma almak isterim,benim oğlum gibidir dediğin karakterli İsmail'i,ofansif kanat oyuncusundan sonunda iyi bir sağ bek oyuncusu yarattım dediğin,sezon öncesi efor testlerinin en başarılı oyuncusu sağ bek Ramazan Işık'ı,Yoldaş'ı,Fethi'yi sahada görmek istiyoruz.
-Orta açabilen bir kanat oyuncusu istiyoruz.
-Süpermen gibi her maç boşa uçan kaleci istemiyoruz.
-Alınan iki istikrarsız ve vasat kaleci yerine Doğancan veya Göktuğ'un oynamasını istiyoruz.
-İki senede trilyonlar alan hazret çekilenlerin sahada mücadele etmesini istiyoruz.
-Sahada basan,koşan,kafasını öne eğmeyen onurlu bir oyun görüntüsü istiyoruz.
-Dişi Gözgözlerden herkesin birşeyler öğrenmesini istiyoruz.
-Taraftarını umursamayan,bilet durumunu organize etmeyen,uğraşmayan bir yönetim istemiyoruz.Elimden birşey gelmiyor diyenleri bizle muhattap etmeyin,iş çözebilecek yöneticiler istiyoruz.
-Omuz omuza yaptığınız insanlar dışarıda emniyet tarafından set çekilirken biletleriyle içeri girip umursamayan kitleleri değil,çözüm üretmeye çalışan insanları geri istiyoruz.
-Ya hepberaber ya hiçbirimiz mentalitesini herkesin gayelerini,amaçlarını bir köşeye bırakıp beynine kazımasını istiyoruz.

-Kimsenin egolarını çekmek zorunda değiliz.
-Göztepe forması kimsenin çıkarlarına hizmet edemez.
-Sizlerden önce bu taraftar vardı,sizlerden sonra da olacak.
-Sizlere daha nasıl anlatalım,pazar günü giremeyeceğini bile bile yüzlerce kişi pazar gününü,genç çocuklar biriktirdikleri parasını,saatlerini heba etti;ettiği dava kutsal Göztepe arması,sizler için değil arma için etti.Yine etmeye devam edecek.
-Layık olmaktan başka çareniz yok.Biz sabır tahtası değiliz,verdiğiniz sözleri yerine getirmeyecekseniz her hafta basın açıklaması yapıp bahane üretmeyin.
-Artık basın açıklaması istemiyoruz.İcrahat istiyoruz,sizleri dinlemekten,her gün bir açıklama duymak bir kılıfların arkasına saklanmanızdan sıkıldık.
-Cuma günü tüm sezon aynısını görmek koşulu ile,Göztepemize yakışır bir takım istiyoruz.
-Başka lafımız yoktur.Arma için heryerdeyiz.
İMZA
DIŞARIDAKİLER.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası