Ege Postası
Geri

Öztimurlar ailesi önce okulu yaptı şimdi atölyesini yapacak

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Öztimurlar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine Öztimurlar A.Ş. tarafından çok amaçlı atölye binası yapılması için Heykel Valilik binasında protokol imzalandı. İmza törenine Bursa Valisi Şahabettin...
Öztimurlar ailesi önce okulu yaptı şimdi atölyesini yapacak
Haberler / Genel
2 Mayıs 2013 Perşembe 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Öztimurlar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine Öztimurlar A.Ş. tarafından çok amaçlı atölye binası yapılması için Heykel Valilik binasında protokol imzalandı. İmza törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Öztimurlar A.Ş. sahibi Mesut ve Murat ile anneleri Seher Öztimur katıldı.

İmza töreninde konuşan Vali Şahabettin Harput, Öztimurlar ailesinin her zaman yaptığı hayırlarla örnek olduğunu belirterek, “Öztimurlar ailesi Bursa’da her alanda hayırda yarışarak güzel hizmetleri ile örnek bir aile oldu. Allah onlardan razı olsun. Bu güne kadar değişik türde okul, lise ve üniversiteye fakülteler yaptırdılar. Allah onlara sağlıklı ömür versin ve onlarda bu hayırlı işleri yapmaya devam etsinler. Bu gün de o hayırlı işlerden birinin protokolünü imzalıyoruz.” dedi.

Okullar için binanın yanında atölyelerin de çok önemli olduğunun altını çizen Harput, “Eğer bir binayı yapar atölyeyi yapmazsanız öğrenciler laboratuvarlarda teknik alet ve imkanlarla yeterli tecrübeyi alamazlarsa mezun olan çocukların başarıl ıolması mümkün değil.” şeklinde konuştu.

BU SAMİMİYET OLDUKÇA BİZ BU HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ


Mesut Öztimur kendilerine bu imkanı verdiği için Vali Harput’a teşekkür ederken, Murat Öztimur’da; “Sayın Valim, bu okulu yine sizinle birlikte 2008 yılında açtık. Atölye binası ihtiyacı olunca sizinde isteğinizle bunu kabul ettik. Türkiye Cumhuriyeti’nin Bursa’da ki en üst temsilcisi olarak burada her zaman karşılaştığımız samimiyet oldukça biz de bunları yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Anne Sehef Öztimur ise Vali Harput’a bu imkanı tanıdığı için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Protokol imzasının ardından Vali Şahabettin Harput anne Seher Öztimur’un elini öperek teşekkür etti.

ÇOK AMAÇLI ATÖLYE

Osmangazi İlçesi Emek Mahallesinde bulunan Öztimurlar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine çok amaçlı atölye binası yapılması amacıyla, Öztimurlar A.Ş. tarafından İl Özel İdaresine 500 bin TL nakdi bağış yapılacak. Çok amaçlı atölye binası yapımı için geriye kalan 500 bin TL ödenek ise İl Özel İdaresince karşılanacak. Toplam 1 milyon TL’ye mal olması beklenen atölye binasına ‘Seher Öztimur Çok Amaçlı Atölyesi’ ismi verilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası