Ege Postası
Geri

PKK'dan kalleş saldırı: 10 şehit

Şırnak’ta bir grup PKK’lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. DHA'nın son dakika haberine göre kalleş saldırıda 6 asker şehit oldu. Mardin'deki patlamada 4 asker şehit düştü. Şırnak ve Mardin'den çok acı haber
PKK'dan kalleş saldırı: 10 şehit
Haberler / Güncel
26 Eylül 2016 Pazartesi 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

PKK Şırnak'ta kontrol noktasına, Mardin'de ise askeri araca saldırdı, 10 asker şehit oldu. Mardin'deki patlamada 6 asker de yaralandı. 

Mardin'de patlama: 4 şehit

Şırnak’ta bir grup PKK’lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. DHA'nınson dakika haberine göre kalleş saldırıda 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Bugün Mardin Derik'te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında bomba patlatması sonucu 4 asker şehit olmuştu. Saat 17.02 itibarıyla çatışmanın sürdüğü belirtiliyor.

Edinilen ilk bilgilere göre, yeni Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasına bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıktı. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

DHA'nın haberine göre ise güvenlik kaynakları saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

YOL GÜVENLİĞİ SAĞLAYAN ASKERLERE YÖNELİK

 AA'nın haberine göre saldırı yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlendi.

KALABALIK PKK'LI GRUP SALDIRDI

Kalabalık PKK'lı terörist grubun roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdığı, askerlerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktığı gelen bilgiler arasında. 

Saat 17.17 itibarıyla çatışmanın sürdüğü belirtiliyor.   

Bugün Mardin Derik'te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında bomba patlatması sonucu 4 asker şehit olmuştu. 

AYRINTILAR GELİYOR...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası