Ege Postası
Geri

PKK'nın o kampına 20 yıl sonra operasyon!

Terör örgütü PKK'nın Türkiye'deki en stratejik ve kapsamlı kampının bulunduğu Tunceli’nin Hozat, Ovacık ve Çemişgezek ilçeleri üçgeninde kalan Aliboğazı bölgesine 20 yıl sonra operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 terörist ölü ele geçirildi.
PKK'nın o kampına 20 yıl sonra operasyon!
Haberler / Güncel
25 Kasım 2016 Cuma 19:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sarp kayalıkların olduğu yer yer sık ormanlarla kaplı bölgedeki operasyona savaş uçakları, helikopterler ve insansız hava araçları ile Elazığ ve Tunceli’den özel eğitimli birlikler katılıyor. PKK ile birlikte, TKP- ML Tikko, MLKP ve DHKP-C gibi sol örgütlere mensup teröristlerin de barındığı bölgedeki terör yuvaları ateş altına alındı.

Savaş uçakları, teröristlerin bulunduğu bölge ve kaçabileceği muhtemel güzergahlara bomba yağdırdı. Savaş uçakları ve kobra helikopterlerin bombardımanının ardındanTunceli ve Hozat’tan çok sayıda eğitimli birlik, bölgeye sevk edilerek operasyonbaşlattı. Hava bombardımanı ve devam eden operasyonlarda 5 teröristin öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası