Ege Postası
Geri

PKK'ya hava harekatı; O hedefler vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki ve Lice kırsalındaki hedeflerin hava harekatı ile vurulduğunu açıkladı.
PKK'ya hava harekatı; O hedefler vuruldu
Haberler / Güncel
21 Haziran 2016 Salı 08:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TSK'dan yapılan açıklamada, "20 Haziran 2016 tarihinde 22.00-22.58 saatleri arasında Kandil, Sinat ve Haftanin bölgelerine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen beş hedef (BTÖ sığınak / barınakları ve mühimmat deposu) ateş altına alınarak imha edilmiştir. Zayiat tespit çalışmaları devam etmektedir. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" denildi.

LİCE KIRSALINA İCRA EDİLEN HAVA HAREKTI

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "20 Haziran 2016 tarihinde alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 21.00-21.40 saatleri arasında Lice kırsalına, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen 11 hedef (BTÖ sığınak / barınakları ve silah mevzileri) ateş altına alınarak imha getirilmiştir. Zayiat tespit çalışmaları devam etmektedir. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası