Ege Postası
Geri

PKK'ya operasyon; Aralarında o isim de var

Terör örgütü PKK'ya yönelik Ankara, Van, Muş ve Ağrı'da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, aralarında Sırrı Sakık'ın yeğeni V.S'nin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.
PKK'ya operasyon; Aralarında o isim de var
Haberler / Güncel
14 Şubat 2017 Salı 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Adana'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında 18 yaşından küçüklerin de bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 16 Şubat 1999 tarihindeki yakalanışının 18'inci yıldönümü öncesi kent genelinde güvenlik önlemlerini artırdı. Dün örgütün üniversite yapılanması, siyasi kanadı ve mahalle komisyonlarına yönelik operasyon düzenleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) şube ekipleri, bu sabah da örgütün gençlik yapılanmasına yönelik kent merkezi ve Ceyhan İlçesi'nde çok sayıda adrese baskın yaptı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin demir kapıları koç başlarıyla kırarak girdiği adreslerde arama yapan ekipler, aralarında 18 yaşından küçüklerin de bulunduğu 34 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası