Ege Postası
Geri

PM'ye giren Bakan'dan delegasyona teşekkür

İzmir Milletvekili Murat Bakan 589 oy ile PM'ye girdi. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür mesajında, "Desteğini hep hissettiğim tüm yol arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ederim. Hep birlikte yol yürümeye, üretmeye ve mücadeleye devam edeceğiz" dedi. 
PM'ye giren Bakan'dan delegasyona teşekkür
Haberler / Politika
6 Kasım 2023 Pazartesi 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'nin 38. Olağan Kurultayı ikinci gününde devam ediyor. "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile yapılan 38. Olağan Kurultay'da bugün Parti Meclisi (PM) ile Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belli oldu. İzmir Milletvekili Murat Bakan 589 oy ile PM'ye girdi. 

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. 

Bakan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Partimizin 38. Olağan Kurultayı’nda, halkın değişim talebine gözlerini kapatmayarak Sayın Özgür Özel’in Genel Başkan, benim de Parti Meclisi Üyesi olmam için oy veren tüm delegelerimize sonsuz teşekkürler… Desteğini hep hissettiğim tüm yol arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ederim. Hep birlikte yol yürümeye, üretmeye ve mücadeleye devam edeceğiz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası